The Ultimate Guide To محله های استانبول
Wiki Article
نکته دیگر مهم درباره این خیابان برگزاری مسابقات دوچرخهسواری یا اتومبیلرانی خیابانی است که از سال ۱۹۶۰ به عنوان یک عادت درآمده و طرفداران زیادی هم دارد.
قدمزدن در خیابانها و کوچههای نمگ و باریک که مملو از رنگ و زیباییاند شما را برای مدتی از لحظهی اکنون جدا میکند و به دل تاریخ میبرد. زندگی در این محله هنوز رنگوبوی گذشتهی خود را دارد و طراوات و شادابیاش درست بهاندازهی همان روزها تازه و ملموس است.
محله اورتاکوی از جاهای دیدنی استانبول است. شمار قابل توجهی گالری و کافه و رستوران در این منطقه در دسترس بازدیدکنندگان است.
این موزه توسط شخص پاموک برپا شد.او توانست رویای نوجوانی خود را که سالها در ذهنش پرورش داده بود و در ابتدا رمان از آن صحبت کرده است، به واقعیت تبدیل کند.
طبق آخرین اطلاع رسانی انجام شده توسط اداره مهاجرت در ۷ منطقه زیر اقامت های کوتاه مدت به غیر دانشجویی ( حتی با خرید خانه) صادر نخواهد شد:
حمام تاریخی استانبول در میان دو مسجد ایاصوفیه و مسجد آبی ساخته شد و کار معماری آن را، معمار سنان، هنرمند معروف به عهده گرفت. سبک معماری سنتی اوایل دوره عثمانی به خوبی در این حمام دیده میشود و نکته جالبتر درباره معماری آن، ظرافت و خلاقیت هنرمندانه و جدیدی است که به دست معمار سنان در آنجا صورت گرفته.
محله اورتاکوی برای اهالی شهر پاتوق دیگری برای جوانان به حساب میآید. چون رستوران ها، کافهها و مغازههای متنوعی را در خود جای داده و از این گذشته نایت لایفهای آخر هفته اورتاکوی بسیار مفرح است.
در این مطلب میخواهیم به معرفی اجمالی معروف ترین محله های استانبول بپردازیم.
طبق این جدول محلههای بشیکتاش، قاضییکوی یا کادیکوی، باکیرکوی، شیشلی، فاتیح، بیاغلو، اسکودار و سارییر بهترین کیفیت و امکانات زندگی را دارند.
خانههای رنگی و شاد محله بالات استانبول، یکی از ظرفیتهای معماری منظر منطقه به شمار میرود که خودش عاملی برای جلب توریست و رونق اقتصاد منطقه شده است.
آب انبار تاریخی باسیلیکا بعد از دیدن ایاصوفیا و مسجد آبی به آبانبار تاریخی باسیلیکا، یکی از جاذبههای گردشگری استانبول بروید. این آبانبار نزدیک این دو مسجد است و در زمان امپراتوری بیزانس، زمانیکه به استانبول قسطنطنیه میگفتند، ساخته شده.
همچنین میتوانید سری اسم محله های ترکیه به فانوس دریای بشیل گوی بزنید که یکی از جاهای دیدنی استانبول به شمار میرود. عمارت دریایی فلوریا آتاتورک و همچنین موزه هوانوردی استانبول نیز در همین منطقه قرار دارند. پس بد نیست که کمی در باکرکوی وقتگذرانی کنید.
مسجد سلیمانیه این مسجد زیبا در سالهای ۱۵۵۰ تا ۱۵۵۷ بنا شد. اگر بخواهیم چند نما از شهر استانبول نام ببریم یکی از آنها همین مسجد سلیمانیه است.
جای بسیارعالی ودیونی خوش گذشت انشاالله بتزباسفرمارکت برویم
https://bazigaronline.com/29547
هزینه زندگی در استانبول
استانبول یکی از بزرگترین شهرهای تاریخی و قطب اصلی گردشگری در ترکیه است. این شهر به دو منطقه اصلی آسیایی و اروپایی تقسیمشده و تعداد 39 محله اصلی دارد. هر یک از این محلهها نیز امکانات و ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند و به همین سبب، افراد بومی و غیربومی بر اساس کیفیت خدمات شهری و جاذبههای گردشگری، محله موردنظرشان را انتخاب میکنند. البته تا سال 2009 میلادی، استانبول تعداد 32 محله اصلی داشت، اما با توجه به افزایش جمعیت و توسعه خدمات شهری و امکانات رفاهی، تعداد محله های استانبول به 39 محله اصلی افزایشیافته است؛ بدینصورت که بیستوپنج محله در بخش اروپایی و چهارده محله در بخش آسیایی شهر استانبول قرار دارد.